dimarts, 30 de desembre del 2014

Què fer...? (2)

Hola, Cotlers!

Ahir a classe, la professora va demanar que obríssim els nostres portàtils i entréssim al blog de l'assignatura. A mi em va tocar compartir l'ordinador amb unes amigues, i a aquestes no se'ls va ocórrer res més que anar clicant tot el que veien a la pàgina.
Total, que van tocar la pestanya "blog següent" (que com podreu comprovar no hi és al meu blog), i van anar a parar a un site anomenat Anabelle o algo per l'estil.

I què van fer amb això?

Com que el lloc estava redactat en alemany i no s'entenia res, el van copiar al Google Traductor (no hi havia la opció de traduïr el blog) i van passar-se minuts llegint aquella curiosa història que hi havia escrita, amb algunes faltes de concordància per culpa de l'eina de Google.

Què van descobrir allà?

Van aconseguir entendre que la noia que administrava el blog se sentia atreta per un tal William (elles també van acabar enamorant-s'hi) i algunes coses més.
Bé, la qüestió és que s'ho van passar bé a una classe que es podria considerar de les més pesades i es van distreure. Per això m'ha semblat bé explicar-vos ho, per si en algun cas us avorriu massa i voleu passar una bona estona :)

Finalment... Què estava fent jo, si aquell era el meu ordinador?

Escoltar la mestra parlant. ^.^'

---


divendres, 5 de desembre del 2014

Què fer...? (1)

Hola, Cotlers!

Què fer un dia d'aquells a casa malalt/a quan ja has acabat el que tocava?

Mai no t'has avorrit com una ostra quan estaves constipat/da a caseta i no podies ni sortir? I no t'has preguntat "què puc fer"?
Aquesta entrada entra quan ja has llegit els llibres pendents i no pots anar a la llibreria a comprar un altre, quan després d'escoltar la teva llista de reproducció "Preferits" un milió de vegades te'n canses, quan ja no saps quina pel·lícula posar, quan ja has jugat a tots els videojocs...



1. Sigues creatiu: Si t'agrada la fotografia (les "selfies" no incloses), pots agafar diferents elements de casa teva i intentar fer fotografies com aquelles tan espectaculars del tumblr.

2. Crea un blog: Una bona manera de passar el temps és el que faig jo, un blog, de qualsevol tema, o també pots visitar-ne d'altres que són molt interessants! (teniu uns quants enllaços a la banda dreta)

3. Pensa: Pot semblar molt avorrit des d'un inici, però pensar en les coses de la vida i ser una mica filosòfic no va gens malament per descansar i passar el temps a la vegada. (ALERTA: Jo sóc mooolt filosòfica.)

4. Cuina: Pots fer algun postre, com els que vaig penjar fa temps, o dolços, salats, plats clàssics, combinats... El que et vingui més de gust. Experimenta amb la cuina ja que en un futur probablement et servirà de molt.

5. Escriu o dibuixa: Si t'agrada molt escriure no et pots perdre Wattpad, el millor portal per donar a conèixer els teus escrits (si no vols que te'ls copiïn pots reservar els teus drets a uns ajustaments de l'escrit), o si ets més de llapis i pintura, crea una peça d'art única i meravellosa de les que saps fer!


Doncs aquí s'acaba el post. Si us ha agradat no us perdeu els altres i els que venen! ;)

---