diumenge, 8 de març del 2015

El fenomen FANGIRL i jo

Hola, Cotlers!
Lamento moltíssim no haver pogut pujar el post abans, però és que no tinc temps... Aquest mes de març estic súper atabalada entre proves trimestrals, obres de teatre, festivals de ball i covers de cançons!

Ara mateix estic escrivint aquesta entrada perquè em canso estudiant física, una assignatura que m'encanta, però necessito un descans. Això, per a mi, és un descans.

I el tema del que em ve de gust parlar avui és... EL FENOMEN FANGIRL!



La definició del diccionari del terme fangirl seria aquesta: "Noia o dona jove que és fan d'algú o alguna cosa com un/a actor/actriu, un tipus de música, etc." (Segons el diccionari Oxford)

La meva definició: "Noia adolescent, membre d'una fandom (grup de fans), realment obsessionada amb algun actor, cantant, youtuber, fins i tot algun menjar, en el meu cas. Aquesta noia és capaç de fer l'impossible per aconseguir conèixer o obtenir alguna cosa relacionada amb aquest ídol."

-> Com visc jo aquest fenomen?

Qui em coneix bé, sap que sóc una total fangirl quan es tracta d'allò que adoro. Sóc membre de moltíssimes fandoms i n'estic orgullosa!



-> Quines són les fandoms aquestes de les quals sóc membre?

En tinc taaantes... OMG, M'ÉS IMPOSSIBLE ESCRIURE-LES TOTES!

Principalment, tothom sap que estic obsessionada amb en Zac Efron, en Ryan Guzman, en Liam Hemsworth, en Theo James, l'Alex Pettyfer, en Jeremy Irvine i pràcticament amb tots els actors que considero extremadament guapos i sexys :')


El meu futur marit

També és molt coneguda la meva gran necessitat de xocolata (Nutella i més), ja que, fins i tot quan en una època vaig fer un blog de receptes de cuina, totes contenien aquest ingredient irresistible!! Els meus menjars preferits són tots amb xocolata. Hi predominen les crêpes, les calzone de Nutella, entre d'altres! :)



A més, sóc de moltes fandoms relacionades amb llibres/pel·lícules com ara ho és la #DivergentFandom, THG o la fandom de Marvel (Sobretot X-Men i The Avengers). *crida quan recorda que el dia 30/4 estrenen la Era de Ultrón* *plora quan recorda que falta molt per Apocalypse*


Els meus baes Robert Downey Jr. i Chris Evans <3

El meu amor, en Hugh, i la Jenn *-*

No només m'obsessionen els actors guapos, els menjars i els llibres o pel·lícules, no.
Moltíssima gent se n'ha adonat de què hi ha unes quantes sèries imprescindibles al meu dia a dia. Quines són? Sobretot Glee, the 100 i una altra que no vull dir ^-^. Em passo el dia escoltant llistes i més llistes de reproducció de Glee, i vaig plorar com una magdalena ALERTA SPOILER! quan va morir en Finn :''( i a la doble boda de Klaine (*-*) i Brittana!!

Són BRUTALS! *-*

Vaig plorar molt també a the 100, quan ALERTA SPOILER!(2) la Clarke va haver de matar en Finn (PER QUÈ TOTS ELS FINNS MOREN?! EHH?! :''''( ). Ara sóc "Bellarke shipper" :').


I de l'altre sèrie que no vull diiir... Estic enamorada del noi asdfghjklñ*-* i crec que faran una parella molt mona la prota i aquest perquè es nota d'una hora lluny que estan IN LOVE.

Buf... Respira... Caaalma.

*Moment Fangirl* ELS RUMORS DIUEN QUE PROBABLEMENT EN JOSH HUTCHERSON (Peeta <3 tot i que sóc #TeamGale, però el Josh el coneixia de les seves pelis de quan era peque ^-^) I LA DIANNA AGRON ESTAN SORTINT!!! AAAAAAHHH!! *crida* *corre donant voltes per la casa* *cau a terra* *es dessagna i mor* *ressuscita perquè té moltes ganes de penjar l'entrada* 

---








PD: Que no us faci cap vergonya treure la vostra fangirl interior! ;)